1. Home
  2. Kennisbank
  3. MediKIT HIS
  4. Dossiervoering

Intake

Bijgewerkt op 25 Sep om 16.10 uur

De tegel Intake is startpunt van het intake proces.

Intake starten

Na het inloggen zie je het startscherm met de tegels. Hier vind je ook de tegel Intake.

Door op de tegel Intake te klikken start het intake scherm.

Hierin kun je de hulpvraag invullen en vervolgens de betreffende patiënt opzoeken en selecteren.

Na het selecteren van de patiënt wordt het dossier geopend.

De intake kan nu worden aangevuld met een bijlage en een bestaande episode kan worden gekoppeld.

Toevoegen foto of bijlage

Sleep vanuit de verkenner of finder het bestand naar het veld Bijlage.

Door op de rode cirkel met het kruisje te klikken, kan een bijlage of foto verwijderd worden.

Acties uitvoeren vanuit de Intake

In het scherm van het dossier worden verschillende informatiekaarten getoond die eventueel kunnen worden geraadpleegd.

Onder de Intake kaart zie je de tijdlijn met daarin een overzicht van de afgelopen gebeurtenissen.

Vanuit de Intake is het mogelijk om een Consult te starten, Medicatie uit te schrijven, een afspraak in te voeren of een Overleg te starten. Dit kan ook vanuit de kaarten om de intake hee. Je blijft werken in de context van de geselecteerde patiënt.

In de acties die men kan starten vanuit de Intake wordt bijvoorbeeld de episode en de bijlage meegenomen in een Consult of de Hulpvraag vanuit de Intake wordt gebruikt als basis voor het Overleg.

Via de Werkbalk kan er altijd weer terug genavigeerd worden naar de Intake.