1. Home
  2. Kennisbank
  3. MediKIT HIS
  4. Dossiervoering

Patiëntlabels

Bijgewerkt op 25 Sep om 16.39 uur

Patiëntlabels printen

Je kunt de patiënt labels printen vanuit het dossier van de patiënt.

Klik op tegel Dossier en zoek de desbetreffende patiënt. Links bovenin de hoek zijn de patiënt gegevens. Zoals hieronder te zien is.

Om het label te printen klik op print-icoon, links naast de naam. Je krijgt dan twee opties te zien, zie onderstaande afbeelding.

• Adreslabel geeft de voor- en achternaam en het adres.
  • Uitgebreid label geeft de voor- en achternaam, adres, geslacht, geboortedatum, BSN, telefoonnummer en huisarts.

Labelprinter instellingen

Voor het gebruik van labelprinter DYMO 450 zijn de volgende instellingen van belang in Chrome:

Indien je niet de mogelijkheid hebt om bij Paper size: 99012 Large Address te selecteren kies dan één van de volgende opties:

• S0722400 compatible labels - 89 x 36 mm
  • papierformaat 99014 Shipping