1. Home
  2. Kennisbank
  3. MediKIT HIS
  4. Dossiervoering

Overleg

Bijgewerkt op 10 Oct om 09.24 uur

Op diverse plekken in MediKIT wordt inzicht in de overleggen getoond.

Overleg starten vanuit de intake

Het overleg is intern overleg over zorgvragen die betrekking hebben op een patiënt. Een overleg komt uiteindelijk na afronden terecht in de tijdlijn.

Het starten van een overleg gebeurt vanuit de intake.

• Je start vanuit de tegel Intake
  • Dan kies je voor de actie Overleg.
  • De correspondentie/overleg kaart opent.

Het geopende Correspondentie / Overleg scherm biedt de volgende velden:

• Zet het vinkje bij het uitroeptekentje als het overlegje urgent is.
  • Je kiest een collega of een team waarmee je het overleg wil starten. In het geval van een overleg wat binnenkomt via de assistente kies je er meestal voor om het overleg met het team artsen te voeren.
  • Bericht. Hier wordt automatisch de hulpvraag vanuit de intake overgenomen.
  • Bestaande Episode. Deze wordt ook vanuit de intake overgenomen.

Je klikt op Opslaan.

Overleg zichtbaar in Werklijst

De uitgezette overleggen worden zichtbaar op de werklijst van de geselecteerde artsen.

Het overleg is nu zichtbaar in de tijdlijn én zal in de werklijst zichtbaar zijn voor de teamleden waar je het overleg naartoe hebt gestuurd.