1. Home
  2. Kennisbank
  3. MediKIT HIS
  4. MedOVD

MedOVD importeren

Bijgewerkt op 25 Sep om 15.28 uur

Het is mogelijk om via de Administratie tegel MedOVD's te importeren. Er zijn twee opties

1. De patiënt is geregistreerd in MediKIT
  2. De patiënt is niet geregistreerd in MediKIT.

De patiënt is geregistreerd in MediKIT

Dit zijn de te nemen stappen.

1. Ga naar de Administratie tegel.
  2. Klik op Dossier import.
  3. Upload het MedOVD-zip bestand.
  4. Selecteer de huisarts.
  5. Bevestig Koppelen aan patiënt.
  6. Zoek de patiënt en selecteer deze.
  7. Bevestig Koppelen aan naam patiënt.
  8. Klik op Opslaan.
  9. Het kan 10 minuten duren voordat een dossier volledig zichtbaar is. Mochten de gegevens na een uur nog niet zichtbaar zijn, neem dan contact met ons op.
    Let op: probeer het niet nogmaals, maar neem contact met ons op.

De patiënt is niet geregistreerd in MediKIT

Dit zijn de te nemen stappen.

1. Ga naar de Administratie tegel.
  2. Klik op Dossier import.
  3. Upload het MedOVD-zip bestand.
  4. Selecteer de huisarts.
  5. Klik op Opslaan.
  6. Het kan 10 minuten duren voordat een dossier volledig zichtbaar is. Mochten de gegevens na een uur nog niet zichtbaar zijn, neem dan contact met ons op.
    Let op: probeer het niet nogmaals, maar neem contact met ons op.
  7. Er wordt automatisch een dossier aangemaakt voor deze nieuwe patiënt.