1. Home
  2. Kennisbank
  3. Algemene informatie
  4. Systeemgebruik

Aanbevolen systeemgebruik

Bijgewerkt op 25 Sep om 13.30 uur

Voor het gebruik van MediKIT adviseren wij het gebruik van een op Chromium gebaseerde browser of Microsoft Edge. In andere browsers zoals Safari en Mozilla FireFox kunnen er problemen ontstaan, het gebruik van deze browsers raden wij echter niet sterk af. Het maakt daarbij niet uit welk besturingssysteem er gebruik wordt. Denk bijvoorbeeld aan de browser Google Chrome op Windows of MacOS.

Wel is het belangrijk dat je zoveel mogelijk gebruik maakt van de laatste versie van de browser waarin je werkt. Dit omdat MediKIT getest wordt in de laatste versie van de browser en wij daarmee ook een correcte werking kunnen blijven garanderen.