1. Home
  2. Kennisbank
  3. Algemene informatie
  4. FAQ

FAQ

Bijgewerkt op 01 Oct om 09.07 uur

Veel gestelde vragen over MediKIT. 


Inloggen op MediKIT lukt niet, wat nu?

Heb je alle stappen uit deze handleiding gevolgd? Het opschonen van je browsegeschiedenis en cookies wil vaak ook helpen. Let er daarnaast op dat de browser die je gebruikt altijd up-to-date is. 

De MedOVD die ik net heb aangemaakt, komt niet in de Werktlijst. Wat nu?
Heb je alle stappen uit deze handleiding gevolgd? Het kan 10 minuten duren voordat een dossier volledig geëxporteerd is. Mocht de MedOVD na een uur nog niet zichtbaar zijn, neem dan contact met ons op. 
De MeOVD die ik net heb geïmporteerd, staat niet in het dossier van de patiënt. Wat nu?
Het kan 10 minuten duren voordat een MedOVD volledig zichtbaar is. Mochten de gegevens na een uur nog niet zichtbaar zijn, neem dan contact met ons op. Let op: probeer het niet nogmaals maar neem contact met ons op. Lees hier waar een MedOVD aan moet voldoen.
Hoe kan ik een patiënt samenvoegen?
Een patiënt samenvoegen is te foutgevoelig en doen wij daarom niet. Lees hier wat je wél kunt doen. 
Hoe zet ik 2FA aan?
We raden aan om 2FA aan te zetten. Met 2FA worden twee vormen van identificatie vereist, het is dus veiliger. Klik hiervoor rechtsboven op het blauwe poppetje. Lees verder in deze handleiding. 
Welke meetwaarden uit de Objectief-regel worden voor ingevuld als meetwaarde?
Er zijn verschillende meetwaarden uit de Objectief-regel die door MediKIT voor ingevuld worden als meetwaarde. Lees in deze handleiding om welke meetwaardes het gaat. 
Mijn collega ziet meer gegevens in een dossier van een patiënt dan ik. Hoe kan dit?
Het kan zijn dat jouw collega zijn of haar instellingen anders heeft staan. Je kunt een standaard filter instellen, daarmee geef je aan tot wanneer de gegevens aangevuld moeten worden in de tijdlijn. Lees verder in deze handleiding. 
Hoe kan ik een zorgverlener verwijderen uit MediKIT?
Een zorgverlener kan niet verwijderd worden uit MediKIT. Wel kan je een zorgverlener op inactief zetten. Dit kan je doen vanuit het profiel van de zorgverlener.