1. Home
  2. Kennisbank
  3. MediKIT HIS
  4. Dossiervoering

Memo

Bijgewerkt op 05 Sep om 16.01 uur

Een memo kan gebruikt worden om snel iets te noteren. Een memo is niet te koppelen aan andere onderdelen van het dossier, bijvoorbeeld een episode. Wel is het mogelijk om de memo inzichtelijk te maken voor anderen of enkel voor jezelf te houden.

Memo gebruiken

Het onderdeel Memo komt links in beeld op het moment dat een patiënt is gekozen. Dit kan bijvoorbeeld direct vanuit de intake, maar ook vanuit een agenda afspraak. Door op het item memo zelf te klikken en vervolgens op de plus zal er direct een mogelijkheid zijn om de memo aan te maken.

Het is mogelijk om meerdere memo's te gelijkertijd te openen en aan te maken door op de plus knop te klikken

Middels het schuifje Uitwisselen is te bepalen of de Memo ook wordt gedeeld via LSP en of deze wordt opgenomen in een MedOVD. Een Memo wordt zichtbaar op de Tijdlijn van de patiënt.