1. Home
  2. Kennisbank
  3. MediKIT HIS
  4. Patiëntgegevens

Patiënt dearchiveren

Bijgewerkt op 05 Sep om 16.01 uur

Als een patiënt uitgeschreven is, is het dossier niet meer zichtbaar en niet meer te vinden door te zoeken. Gebruikers met de rol Administratie kunnen de patiënten nog wel vinden. Deze patiënten staan in het zoekscherm gemarkeerd als Uitgeschreven:

Het dossier kan ge-dearchiveerd worden met de knop Dossier dearchiveren

MediKIT controleert of er niet al een dossier bestaat met hetzelfde BSN. Zo kan je dubbele open dossiers voorkomen:

Als de patiënt uit het dossier gehaald is, wordt bij het dossier een melding getoond ter herinnering om de patiënt opnieuw te archiveren. Als je de patiënt opnieuw wilt inschrijven, neem dan contact op met medikitsupport@nedap.com .