1. Home
  2. Kennisbank
  3. Inrichting externe portalen
  4. Portalen

Edifactpostbusnummer instellen

Bijgewerkt op 26 Sep om 10.30 uur

Edifactpostbusnummer aanvragen

Een Edifactpostbusnummer is aan te vragen via: enovationgroup.com

Edifactpostbusnummer instellen

De beheerder van de praktijk kan dit instellen.

1. Ga naar deze link en klik op Direct aanmelden of wijziging doorgeven?
  2. Klik vervolgens op Doorgeven mutaties.
  3. Klik op Volgende.

4. Vul de organisatie-en contact gegevens in. Bij het Zorgmail nummer vul je het Edifactnummer in en klik op Volgende.
  5. Kies Informatiesysteem wijzigen of her installeren als je verandert van HIS. Selecteer het het oude HIS in de lijst.
  6. Kies Informatiesysteem toevoegen als je een 0-praktijk start. Selecteer bij het nieuwe systeem MediKIT (Meditools).
  7. Vul bij naam nieuw systeem MediKIT in. Vul bij naam Leverancier Meditools in.
  8. Vul de gewenste ingangsdatum in (de conversiedatum).
  9. Tenslotte verzend je de wijziging.
  10. Enovation zal contact zoeken met de praktijk.