1. Home
  2. Kennisbank
  3. Inrichting externe portalen
  4. Portalen

Vecozo koppeling instellen

Bijgewerkt op 26 Sep om 10.24 uur

Vecozo koppeling instellen

Vecozo heeft verschillende services, onder andere:

• Controle Op Verzekeringsgegevens (COV)
  • Inschrijving Op Naam (ION)

Om gebruik te maken van deze services, moeten er instellingen gedaan worden op vecozo.nl. Hieronder de te nemen stappen. Deze stappen worden doorlopen door de beheerder van Vecozo bij de huisartsenpraktijk.

1. Ga naar vecozo.nl en klik rechtsboven op Inloggen.
  2. Klik rechtsboven op Mijn gegevens.
  3. Klik op Algemene instellingen onder Vecozo links onderin het scherm.
  4. Klik op Toestemmingsverklaringen.
  5. Kies bij functie ION voor Nedap en voer een ingangsdatum in.
  6. Kies bij functie COV voor Nedap en voer een ingangsdatum in.
  7. Kies bij functie Zvw Wlz voor Nedap en voer een ingangsdatum in.