1. Home
  2. Kennisbank
  3. MediKIT HIS
  4. MedOVD

MedOVD exporteren

Bijgewerkt op 26 Sep om 14.52 uur

Via het dossier van de patiënt kun je een MedOVD te exporteren
Je krijgt een melding via de inkomende post of je ziet in het portaal filetransfer.zorgmail.nl dat je gevraagd wordt een dossier op te sturen.

MedOVD exporteren

Navigeer naar het Dosiser van de patiënt en klik vervolgens in de linkerkolom op Inschrijving en Export.

Vervolgens klik je op MedOVD aanmaken. Zodra de MedOVD in de Werklijst onder To Do te vinden is krijg je de melding, Taak succesvol afgerond in beeld. Indien er iets fout is gegaan, Taak afronden mislukt. Op het moment dat MediKIT de MedOVD aan het aanmaken is wordt er een spinner getoond in de knop MedOVD aanmaken en is de knop niet te gebruiken.
Het kan 10 minuten duren voordat het volledige dossier geëxporteerd is. Mocht de export na een uur nog niet zichtbaar zijn in To Do, neem dan contact op met medikitsupport@nedap.com

Info Een MedOVD kan alleen geëxporteerd worden indien de patiënt een vaste huisarts heeft en er voor deze huisarts een AGB code is opgenomen in MediKIT.

Het export MedOVD bestand uit MediKIT ophalen en downloaden

Open de Werklijs en navigeer in de linkerkolom naar To Do. Hier is de betreffende patiënt zichtbaar.

Download het bestand, dit is een zipfile waarin de bestandjes zitten voor de MedOVD export.

Het export MedOVD bestand uploaden in filetransfer.zorgmail.nl

Klik op het zip-bestand wat je zojuist gedownload hebt en pak alles uit (in windows 'alles uitpakken' klikken).

Voeg de zip-mapjes toe in het portaal van filetransfer.zorgmail.nl.